Review Kelebihan Coway Neo Untuk Famili, Mudah Buat Susu Baby

Mesti ada sebab kenapa Coway ada lebih 10 model penapis air kan?

Tahu tak kenapa? Setiap satu model ada kelebihan dan kekurangannya sendiri.

Contohnya model Neo sesuai untuk famili yang kecil 3-5 orang dan bajet yang terhad.

Tapi kat luar sana ada banyak penapis air murah. Apa bezanya?

Bezanya pada SERVIS. Coway beri servis percuma setiap 2 bulan. Tak ada jenama lain yang bagi servis sekerap ini.

Kenapa SERVIS PENTING? Servis sanitasi ini penting untuk pastikan filter air ditapis pada tahap optimum. Bayangkan 2 bulan dah karat, macam mana pula filter yang diservis setahun sekali? Atau tak diservis?

Nak tahu apa pentingnya SERVIS? Call 0176236508 sekarang.

Leave a Reply

Close Menu
%d bloggers like this: